Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Feitoria

Feitoria belönades med en stjärna i Guide Michelin 2012 och det är denna nyöppnade restaurang väl värd. Här får man modern och fantastiskt god portugisisk mat gjord på utmärkta råvaror. Personalen är uppmärksam och servicen är, i vårt tycke, kanon.

Huvudrätter kostar mellan €30 och €45, en fyra-rätters avsmakningsmeny ca €55, och en 5-rätters avsmakningsmeny ca €80. Här finns också möjlighet att provsmaka olivolja och vatten (!).

Feitoria ligger mellan Mosteiro dos Jerónimos och Torre de Belém, vilket är en bit utanför stadskärnan, så passa gärna på att äta här när du besöker dessa mer eller mindre obligatoriska Lissabon-sevärdheter!

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: marcobalsinha

Foto: Irlando Tavares

Foto: patano

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Caféer och restauranger har generellt generösa öppettider på kvällarna, det är inte ovanligt att det är öppet efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, existerar inte.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!