Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

El Corte Inglés

Fotograf: H Holdt, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5Den spanska kedjan har även ett varuhus i Lissabon. El Corte Inglés har 11 (!) våningar shopping, restauranger och biografer. Öppet till kl 23.30 på fredag och lördagar, annars till kl 22.

El Corte Inglés är beläget strax nordost om Parque Eduardo VII, ca 15 minuters promenad från Praça Marqués de Pombal. Det går också att åka tunnelbana till Sao Sebastiao och gå direkt in i varuhuset.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: njrp76

Foto: vcespon

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Butiker har normalt öppet kl 9-13 och kl 15-19 på vardagar, och kl 9.30-13 på lördagar. Många shoppingcentra och större butiker har dock generösare öppettider (vilket även innebär att de har öppet på söndagar).

De flesta större butiker, och många mindre, accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!