Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Parque Eduardo VII

Fotograf: Lee Kindness, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2Parque Eduardo VII börjar där norra delen av Avenida Liberdade slutar. Parken anlades i början av 1900-talet och fick sitt namn efter den brittiska kungen Edward VII efter ett besök i Lissabon 1903.

Parken är väl värd ett besök, och det inte enbart för den utsökta utsikten över staden. Förutom de gröna växterna finns här ett antal dammar, fontäner och statyer.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: cinghiospol

Foto: Baltasar

Foto: dimitri76

Foto: Antonio Alba

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Ta det försiktigt – några turisttips

Lissabon är en relativt lugn och säker stad. Brottslighet är inget större problem, men som turist bör du givetvis ta det försiktigt och vara uppmärksam i större folkmassor. Var försiktig med värdesaker och undvik att vara ute ensam när det är mörkt.

Trafikrytmen är lugnare än i mång andra sydeuropeiska länder men viss försiktighet bör ändå iaktagas. Tänk på att bilister kan köra mot rött när de inte ser några gående vid övervångsställen!


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!