Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Amoreiras

Fotograf: H Holdt, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5Amoreiras är ett av Lissabons större shoppingcentrum, med 300 butiker, 55 restauranger och ett antal biosalonger, vilket förstås innebär ett stort och varierande utbud – även om vi inte tycker det är riktigt så imponerande som det låter.

Butikerna har öppet dagligen mellan kl 10:00 och 23:00.

Ligger strax väster om Parque Eduardo VII i centrala Lissabon, närmaste tunnelbanestation är Rato. Ett flertal busslinjer går förbi, hoppa på i Rato eller vid Praça Marqués de Pombal. Byggnaden som Amoreiras ligger i är svår att missa!

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: FreiGurita

Foto: celso m. andrade

Foto: João André Farinha

Foto: vcespon

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Butiker har normalt öppet kl 9-13 och kl 15-19 på vardagar, och kl 9.30-13 på lördagar. Många shoppingcentra och större butiker har dock generösare öppettider (vilket även innebär att de har öppet på söndagar).

De flesta större butiker, och många mindre, accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!