Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Tavares

Tavares har anor sedan 1784 och är därmed den äldsta restaurangen i staden. Lokalen andas både historia och elegans vilket lätt ger ett lite stelt intryck, men maten som serveras är både kreativ och modern. Den här Guide Michelin-belönade restaurangen är förhållandevis dyr för att vara i Portugal och man får räkna med minst €60 för en trerätters middag, exklusive dryck.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Jesús Municio

Foto: Martin (WPF)

Foto: patano

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Caféer och restauranger har generellt generösa öppettider på kvällarna, det är inte ovanligt att det är öppet efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, existerar inte.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!