Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Museu De Marinha

Fotograf: http://en.wikipedia.org/wiki/User:Nct, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2Portugal länge en stor och ledande sjöfartsnation, det visar sig inte minst under ett besök på marinmuseet. Inträde ca €4.

Här finns mängder med föremål för sjöfart och navigering till havs, inklusive hundratals modeller av segelbåtar från 1400-talet fram till 1800-talet. Museet drivs av den portugisiska marinen och här finns även en samling med deras historiska föremål.

Museu De Marinha ligger intill Mosteiro dos Jerónimos, och hit tar man sig enklast med spårvagn från Praça do Comércio.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: stefan de maddalena

Foto: Talavan

Foto: www.diasdosreis.com

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Ta det försiktigt – några turisttips

Lissabon är en relativt lugn och säker stad. Brottslighet är inget större problem, men som turist bör du givetvis ta det försiktigt och vara uppmärksam i större folkmassor. Var försiktig med värdesaker och undvik att vara ute ensam när det är mörkt.

Trafikrytmen är lugnare än i mång andra sydeuropeiska länder men viss försiktighet bör ändå iaktagas. Tänk på att bilister kan köra mot rött när de inte ser några gående vid övervångsställen!


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!