Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

Eleven

Fotograf: Lee Kindness, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2Eleven var den första restaurangen i Lissabon att få en stjärna av Guide Michelin (2006). Namnet kommer från elva vänner som gick ihop med målet att öppna en restaurang av världsklass i Lissabon, och de lyckades ganska bra. Restaurangen ligger längst upp i Eduardo VII-parken med en vacker utsikt över staden. Läget går alltså inte att klaga på!

Priset är högt, i alla fall för att vara i Portugal, men samtidigt är maten en fröjd för båda ögat och munnen, så det kan absolut vara på sin plats att låta sig förföras av maten här. Räkna med omkring €40 för en trerättersmiddag (exklusive dryck).

Närmaste tunnelbanestation är Parque.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Antonio Alba

Foto: Alfredo Henriques

Foto: Francisco Santos (xuaxo)

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Caféer och restauranger har generellt generösa öppettider på kvällarna, det är inte ovanligt att det är öppet efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, existerar inte.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!