Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

D'Avis

D'Avis, en restaurang som funnits i över 25 år, serverar specaliteter från den portugisiska regionen Alentejo. Även inredningen har drag av Alentejo, den lilla lokalen är full av gamla föremål från regionen. Åter till maten: det handlar främst om enklare rätter som kan klassificeras som "husmanskost". På menyn finns både fisk- och kötträtter.

Detta är ett bra budgetval, man får en ordentlig och genuin måltid för omkring €15.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Barragon

Foto: Barragon

Foto: Barragon

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Caféer och restauranger har generellt generösa öppettider på kvällarna, det är inte ovanligt att det är öppet efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, existerar inte.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!