Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 250 hotell att välja mellan i Lissabon. Prisgaranti!

100 Maneiras

En av Lissabons hetaste och mest populära restauranger. 100 Maneiras låg tidigare i bad- och semesterorten Cascais, men flyttade in till Lissabon för ett par år sedan. Samtidigt sänktes priserna rejält, och idag får man en riktigt bra middag för under €40. Maten är medelhavsinspirerad, men menyn ändras dagligen beroende på tillgång på råvaror men fokus är på fisk och grönsaker.

Restaurangen ligger centralt i Bairro Alto. Lokalen är ganska liten, så det kan vara en god idé att boka bord i förväg.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Alfredo Henriques

Foto: millotaurus

Foto: Emiliano Homrich

Fotograf: Osvaldo Gago, licens: Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0


Prisnivå och annan information

Big Mac Index är 24 kr i Portugal (30 kr i Sverige) och en iPod 80 GB kostar 2300 kr (2400 kr i Sverige). Baserat på priserna på de här ovetenskapligt valda produkterna är priserna 5-20% lägre än i Sverige, vilket stämmer ganska bra på prisläget generellt.

Caféer och restauranger har generellt generösa öppettider på kvällarna, det är inte ovanligt att det är öppet efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, existerar inte.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!